Skip to content

Porter/Dører

Vi forstår at riktig dør kan forbedre funksjonaliteten til en hall betydelig. Derfor tilbyr vi et mangfold av port- og dørløsninger tilpasset bruksfrekvensen og de spesifikke operative behovene dine.

Manuelle skyveporter

For haller som ikke krever hyppig porttilgang, er våre manuelle skyveporter et utmerket valg. De er designet for å tåle vær og vind og gir beskyttelse, samt brukervennlighet uten kompleksiteten av automatisering.

Isolerte foldeporter

Når det er behov for tettere forsegling og hyppigere tilgang, er våre manuelle isolerte foldeporter ideelle. De er tilgjengelig med vinduer, gangdører og tilpassbare farger, og kombinerer dermed funksjonalitet med estetikk.

Motoriserte seksjonsskyveporter

Våre motoriserte seksjonsskyveporter er det beste valget for enkelhet og effektivitet. De tilbyr de samme fordelene som foldeporter, men med fordelen av motorisert drift. Med ulike aktiveringsmetoder som veggknapper, fjernkontroller og bevegelsessensorer imøtekommer disse portene alle tilgangsbehov.

Hurtigporter

Ideelle for å opprettholde streng klimakontroll mellom forskjellige områder, minimerer våre hurtigporter luftlekkasje og temperaturtap, og opererer raskt via radiotransmittere eller bevegelsessensorer.

MegaDoors, oversized tilgang

Når standarddører ikke er nok, kommer MegaDoors inn i bildet. I vanlige i flyhangarer og bransjer der store gjenstander beveger seg inn og ut, gir MegaDors omfattende tilgang uten begrensninger.

Personell- og sikkerhetsdører

I tillegg til å forenkle inn- og utgang, er det avgjørende å sikre sikkerheten med egne personell- og nødutgangsdører, utformet i samsvar med sikkerhetsforskrifter for rask utgang i nødstilfeller.

La oss jobbe sammen

O.B.Wiik Hall-teamet er klare til å diskutere deres prosjekter. Fyll ut dette raske skjemaet, send oss en e-post eller ring oss, så hjelper vi deg med å finne den perfekte løsningen.

64 83 55 00
hall@obwiik.no

KONTAKT OSS