Skip to content

FAQ

Har du noen spørsmål? Ta en titt på ofte stilte spørsmål her. Kontakt oss gjerne for spesifikke spørsmål.

Ofte stilte spørsmål

1. Hvilke størrelser og konfigurasjoner tilbyr dere?

Vi tilbyr et bredt spekter av størrelser og konfigurasjoner, fra kompakte lagringsløsninger til store industrielle haller. Vårt team kan hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen som passer din spesifikke plass og behov.

2. Hvor raskt kan en plasthall leveres og monteres?

Leveringstiden varierer basert på hallens størrelse og tilpasningene. Vanligvis kan vi levere og montere en standard hall innen noen få uker fra bestillingsdato.

3. Hvilke typer bruksområder passer plasthallene deres for?

Våre haller er svært allsidige og kan brukes for en rekke formål, inkludert lager, industri, landbruk, og midlertidige arbeidsområder.

4. Hvordan sikrer dere kvaliteten på deres produkter?

Kvalitetssikring er en kjerneverdi hos O.B.Wiik Hall AS. Vi bruker bare materialer av høyeste kvalitet og følger strenge industrianbefalinger i vår produksjon. Våre produkter gjennomgår grundige tester for å sikre holdbarhet og funksjonalitet.

5. Tilbyr dere tilpassede løsninger?

Ja, vi tilbyr skreddersydde løsninger for å møte spesifikke kundebehov. Vårt team av erfarne selgere, prosjektledere og ingeniører arbeider tett med kundene for å skape den ideelle hallen basert på deres unike krav.

6. Hva er garantiperioden for deres plasthaller?

Våre plasthaller kommer med en omfattende garanti. Den eksakte lengden og vilkårene for garantien varierer basert på produktet og bruken.

7. Hvordan kan jeg få et pristilbud?

For et skreddersydd pristilbud, kontakt oss med detaljer om ditt prosjekt. Vårt salgsteam vil gi en detaljert konsultasjon og utarbeide et tilbud som passer dine spesifikke behov og budsjett.

8. Er det mulig å leie en plasthall i stedet for å kjøpe?

Ja, vi tilbyr også utleie av plasthaller gjennom vårt søsterselskap O.B.Wiik Utleie AS for de som trenger en midlertidig eller fleksibel løsning. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre utleiealternativer.

9. Hvordan kan jeg kontakte dere for mer informasjon?

Du kan kontakte oss via telefon (64 83 55 00), e-post (hall@obwiik.no) eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vårt team er klar til å hjelpe deg med alle spørsmål eller behov du måtte ha.

La oss jobbe sammen

O.B.Wiik Hall-teamet er klare til å diskutere deres prosjekter. Fyll ut dette raske skjemaet, send oss en e-post eller ring oss, så hjelper vi deg med å finne den perfekte løsningen.

64 83 55 00
hall@obwiik.no

KONTAKT OSS